WEBINAR FÖR HÖGPRESTERANDE "DUKTIGA FLICKOR":

SLUTA PRESTERA SÅ FÖRBANNAT!

Så väcker du din kraft och får ett inre lugn genom att släppa kontrollen och sluta bry dig.
19 januari 2021 kl 11.30

GRATIS FÖRELÄSNING

3 tips som boost:ar din självkänsla

I en tid där vi bör begränsa våra sociala kontakter, varför inte dejta-dig-själv och passa på att boost:a din självkänsla?

Välj datum här nedanför för att boka in dig på denna föreläsning:

19 april kl 11.30
28 april kl 19.00
4 maj kl 18.30

Innehåll:

 "Bara jag lyckas med det där”

Att ständigt tro att någonting måste hända eller att du måste uppnå någonting för att du ska börja älska dig själv leder inte till en ökad självkänsla, även om det kan kännas som en skön lösning & förhoppning för framtiden. I det här tipset berättar jag hur du kan göra istället.

 "Nu vill jag bara sjunka ner genom golvet"

I sin renaste form har skammen sin funktion, det är bra att vi förstår när vi ska backa undan och lämna andra människor i fred. Men när skammen tar för stor plats och frodas där självkänslan borde finnas är den inte lika gynnsam. Här berättar jag varför skam är en viktig parameter att ha koll på och bli sams med när vi vill boost:a vår självkänsla.

 "Det här skulle jag aldrig säga till en vän"

...men ändå maler de här meningarna och orden på inom dig och om dig själv. Vad kan du tjäna på att börja medvetandegöra dessa tankar mer och använda dem för att boost:a din självkänsla?

 Att fortsätta boost:a din självkänsla 

Dessutom kommer jag berätta mer om min fyra-veckors-kurs Dejta-dig-själv som är högaktuell när vi ska begränsa våra sociala kontakter. Dejta-dig-själv är kursen där du får gå på dejt med dig själv och låta kärleken och acceptansen till dig själv växa starkare och starkare för varje vecka.

Se aktuella datum för denna föreläsning

Du är det mest värdefulla du har

Vem ska du sätta syrgasmasken på först enligt flygets säkerhetsinstruktion? Jo, dig själv!

Att klara av att ta hand om dig själv och dina behov i första hand kan vara svårt om du inte har en god självkänsla och klarar av att gränssätta gentemot det som händer runt omkring dig.

En god självkänsla skyddar dig inte från att känna sorg, besvikelse och ilska, men den hjälper dig att komma upp på fötter snabbare när någonting oväntat händer.

I den här föreläsningen får du tre tips som boost:ar din självkänsla och hjälper dig att stå stadigare i dig själv.

Föreläsningen är för dig som känner igen dig i nåt av följande:

 1. "Jag ska bara”

Du vet att du borde ta hand om dig själv bättre, men det kommer alltid någonting annat emellan. ”Jag ska bara göra klart det där först” eller ”Jag ska bara se till att ingen glömmer det där” eller ”Jag ska bara hjälpa grannens katt först”.

 2. "Det är nog mig det är fel på”

Du har försökt tidigare att stärka din självkänsla med hjälp av tacksamhetsdagbok och att stå framför spegeln och säga att du älskar dig själv. Det har inte funkat för dig och eftersom det verkar funka för andra ”måste det ju vara dig det är fel på?”

 3. "Jag vet inte vad jag vill”

Du har människor runt omkring dig som tjatar på att du borde göra saker som ger dig glädje, tänka mer på dig själv och sånt därnt. Men vad tusan vill du? Vad tycker du är roligt egentligen? Och eftersom du ändå inte vet så kör du på i gamla mönster och ställer upp för andra, ”för vad skulle du göra istället?”

En personlig inbjudan från Anna Vildkraft

Jag arbetar som samtalsterapeut och coach och min drivkraft ligger i att skapa förutsättningar för oss alla att känna oss trygga i att vara dem vi är.

För att få mod och trygghet att vara oss själva tänker jag att vi behöver ges möjlighet att stärka relationen till oss själva och skapa en god självkänsla.

Att skriva tacksamhetsdagbok och säga affirmationer högt för att förbättra min självkänsla hjälpte inte mig. Det gav en skön känsla så länge jag gjorde det, men känslan försvann så fort rutinen försvann eftersom jag inte jobbade med kärnan.

I den här föreläsningen vill jag dela med mig av tips som går djupare. För det är så jag jobbar, både med mig själv och andra.

För att få förändring behöver vi ner på djupet och komma åt kärnan, sen kan vi, om vi vill och gillar det, boost:a oss själva i vardagen med tacksamhetskänslor och visualieringsövningar.

Vill du också stärka din självkänsla med mina metoder och tips? Då är det hög tid att du bokar in dig på denna föreläsning! 🥳

Med värme och kärlek,
Anna Vildkraft

Klicka här för aktuella datum