Anmäl dig idag och få första tipset på en gång! Sedan får du ett nytt tips varje vecka under fem veckor!
Fem veckors mini-kurs:

FÖRDJUPA DIN RELATION

Fem praktiska tips i en interaktiv mini-kurs online. 
Tipsen kommer hjälpa dig att känna dig närmare din partner. Det du får ta del av fungerar även med andra nära relationer du vill fördjupa eller om du har fler partners än en.
PS, i priset ingår det att bjuda in en partner eller nära vän som du vill göra kursen med, maila mig på [email protected] och berätta vad personen heter och vilken mailadress personen har så fixar vi det!
ANMÄLAN TILL KURSEN - ENDAST 199 SEK

  Har du och din partner fastnat i gnat och tjat som bara handlar om det praktiska i vardagen?

  Längtar du efter mer glädje, attraktion och connection i din relation?

  Brukar ni fastna i soffan framför Netflix? Det där som du vet är otroligt bekvämt och skönt på kort sikt, men inte så utvecklande och givande på lång sikt...

  Känner du att de där "mysiga hemmakvällarna" sällan blir sådär närvarande, mysiga och härliga som du brukar fantisera om?

Är det här någonting för dig?

Om du svarat ja på minst två av ovanstående frågor, då är du precis rätt person att investera i den här mini-kursen som kommer ge dig fem praktiska tips på hur du fördjupar din relation.

Under fem veckor kommer jag, Anna Vildkraft, dela med mig av praktiska tips som du direkt kan börja testa tillsammans med din partner.

Till varje tips kommer du få tillhörande frågor att reflektera över för att bättre förstå dina tankar, känslor och beteenden i relation till din partner. (För ja, även om det är lika bekvämt och skönt att skylla saker på din partner som det är bekvämt att fastna i soffan framför Netflix, så händer det mycket med vår relation när vi reflekterar inåt)

En gång i veckan under fem veckor får du ett nytt praktiskt tips som handlar om vad du kan göra tillsammans med en partner för att fördjupa er relation. Tipsen får du via mail och till varje tips finns också en video att titta på.

Du kommer också bli inbjuden till ett community utanför Facebook där du kan dela med dig av din upplevelse under kursen gång.

Kursstart & tillgång till materialet:

Kursen startar i samma ögonblick som du köper kursen, sen löper den på med ett tips i veckan under fem veckor. Du får tipsen via mail och i varje mail finns det också en länk till en video där jag berättar mer om varje tips.

Det skrivna materialet i mailet om respektive tips har du såklart tillgång till så länge du själv sparar mailet. Videosarna finns kvar så läge kursen finns ute till försäljning och jag meddelar minst en månad innan om jag av någon anledning skulle ta ner kursen & videosarna.

Innehåll i Fördjupa din relation:

 Fem tips som hjälper dig fördjupa din relation

 Fem videos som berättar mer om varje tips

 Reflektionsfrågor till varje tips

 Frågestund via Zoom (genomförs endast om du på förhand skickar in frågor du vill att vi tar upp)

 Inbjudan till community där du delar med dig av dina reflektioner, läser andras tankar och ställer löpande frågor

Efter den här mini-kursen kommer du:

  Ha fem tips som du praktiskt kan göra tillsammans med din partner och känna att du utvecklar och fördjupar er relation istället för att slentrianmässigt hamna i Netflix-soffan

 Tagit del av viktiga och givande reflektionsfrågor kring hur du ser på relationer och relationen du är i nu

 Fått verktyg för att skapa utrymme till att prata om andra saker än disk, tvätt och det där andra ni gnatat om tidigare

 Känna att du har fördjupat relationen, framförallt om du genomfört tipsen, men även genom att bara ta del av tipsen och göra reflektionerna kommer du kunna känna dig mer närvarande i din relation (vilket är en grundförutsättning till en fördjupad relation)

Fem veckors mini-kurs:

FÖRDJUPA DIN RELATION

Fem praktiska tips i en interaktiv mini-kurs online. 
Tipsen kommer hjälpa dig att känna dig närmare din partner. Det du får ta del av fungerar även med andra nära relationer du vill fördjupa eller om du har fler partners än en.
PS, i priset ingår det att bjuda in en partner eller nära vän som du vill göra kursen med, maila mig på [email protected] och berätta vad personen heter och vilken mailadress personen har så fixar vi det!
ANMÄLAN TILL KURSEN - ENDAST 199 SEK

FÖLJ MIG I SOCIAL MEDIA:

Facebook: Anna Vildkraft
Youtube: Vildkraft
Clubhouse: anna_vildkraft
Blogg: vildkraft.se/blogg