WEBINAR FÖR HÖGPRESTERANDE "DUKTIGA FLICKOR":

SLUTA PRESTERA SÅ FÖRBANNAT!

Så väcker du din kraft och får ett inre lugn genom att släppa kontrollen och sluta bry dig.
19 januari 2021 kl 11.30

GRATIS UTMANING 6 - 26 SEPTEMBER 2021

21 dagar med fokus på din självkänsla & mindset

I den här utmaningen kommer du gå från att känna dig velig & osäker till att stå mer stadigt & tryggt i dig själv.

Jag vill anmäla mig!

Innehåll:

 Tre föreläsningar

En gång i veckan kommer jag (Anna Vildkraft) presentera en föreläsning med fokus på detaljer som du kan behöva i din resa att stärka din självkänsla. Om du inte kan vara med live sparas dessa föreläsningar och du kan titta i efterhand.

 Tre meditationer

En gång i veckan kommer du också bjudas in till att vara med på en meditation. Om du har möjlighet att vara med live kan du delta med in- & utcheckning innan och efter meditationen på Zoom, annars lyssnar du på meditationen i efterhand.

 Workbook för hela utmaningen

Denna workbook använder du som anteckningsbok under utmaningen och i den hittar du också en tydlig sammanställning över viktiga datum och tider kring de här 21 dagarna.

 Övningar & incheckningstrådar

Under dessa 21 dagarna kommer du få  tips & uppgifter som stärker din självkänsla och relationen till dig själv. Det kommer också finnas incheckningstrådar varje vecka i Facebookgruppen där du delar med dig av din resa och ditt valda fokus under utmaningen.

 BONUS: Live-coaching

Om du anmäler intresse för att bli live-coachad kommer jag en gång i veckan köra en livecoaching med någon av er deltagare. Kraftfullt för den som blir coachad, men även för dig som tittar.


Jag vet att både din och min tid är värdefull och att den inte alltid finns i överflöd. Därför kommer varje moment i utmaningen inte ta upp onödigt mycket tid för dig, tänk istället att du jobbar kortare och oftare med stegen & tipsen i den här utmaningen.

Det är också anledningen till att bonusen, live-coachingen, endast genomförs om det kommer anmälningar på förhand. Just för att både min och din tid är värdefull och vi ska inte slösa med den i onödan!

Anmäl dig här!

Anne, tidigare deltagare:

"Så himla bra, jag känner mig bättre och gladare, så mycket tänkvärt i kursen och många reflektioner kring självkänslan. Jag har gjort en del förändringar i livet till det bättre för mig själv."

Isabel, tidigare deltagare:

"Väldigt givande och avslappnande. Jag uppskattade hela upplägget men framförallt meditationerna. Din röst är otroligt behaglig att lyssna till och jag upplevde dig som avslappnad med skön energi på föreläsningarna."

Malin, tidigare deltagare:

"Ditt engagemang och dina videor har varit det bästa i utmaningen. Det känns verkligen som du talar TILL mig. Du har en riktig talang att tala så det når mottagaren, du hanterar kameran så bra!"

Du är det mest värdefulla du har

Vem ska du sätta syrgasmasken på först enligt flygets säkerhetsinstruktion? Jo, dig själv!

Att klara av att ta hand om dig själv och dina behov i första hand kan vara svårt om du inte har en god självkänsla och klarar av att gränssätta gentemot det som händer runt omkring dig.

En god självkänsla skyddar dig inte från att känna sorg, besvikelse och ilska, men den hjälper dig att komma upp på fötter snabbare när någonting oväntat händer.

I den här 21 dagars utmaningen kommer jag guide:a dig med tips, övningar, föreläsningar & meditationer som gör att du stärker relationen till dig själv och känner en större inre trygghet.

Den här utmaningen är för dig som vill:

 Känna dig mer trygg

 Sluta jämföra dig så mycket med andra

 Känna att du lever livet, inte bara planerar det

  Våga göra förändringar du drömmer om

  Få in boostandet av självkänsla i din vardag

  Stoppa känslan av att livet bara blir någonting som händer dig (och ta tillbaka makten över ditt liv)

Maria, tidigare deltagare:

"Utmaningen har fått mig till mycket tankar, funderingar och jag har blivit väldigt mycket medveten om saker. Det är fantastiskt mycket som jag lärt mig under 21 dagar!"

Mimmi, tidigare deltagare:

"Jag är en oerhörd känslomänniska egentligen, men för att orka med alla svängar livet med barn innebär har jag stängt av mitt eget känsloliv till stor del. Att ta mer tid för detta är viktigt för mig framåt. Stort stort tack åter igen Anna för din generösa utmaning, den var guld värd."

Malin, tidigare deltagare:

"Insikt från utmaningen är att jag under många år blundat för känslorna och särskilt hur mkt jag har TÄNKT mig fram till förändring. Det gick upp ett ljus varför jag inte lyckats skapa varaktig förändring."

En personlig inbjudan från Anna Vildkraft

Jag arbetar som samtalsterapeut och coach och min drivkraft ligger i att skapa förutsättningar för oss alla att känna oss trygga i att vara dem vi är.

För att få mod och trygghet att vara oss själva tänker jag att vi behöver ges möjlighet att stärka relationen till oss själva och skapa en god självkänsla.

Att skriva tacksamhetsdagbok och säga affirmationer högt för att förbättra min självkänsla hjälpte inte mig. Det gav en skön känsla så länge jag gjorde det, men känslan försvann så fort rutinen försvann eftersom jag inte jobbade med kärnan.

I den här utmaningen vill jag dela med mig av tips som går djupare. För det är så jag jobbar, både med mig själv och andra.

För att få förändring behöver vi ner på djupet och komma åt kärnan, sen kan vi, om vi vill och gillar det, boost:a oss själva i vardagen med tacksamhetskänslor och visualieringsövningar.

Mitt varför:

Jag vet vad som händer när vi stärker vår självkänsla. Jag vet hur det känns när tryggheten i mig själv stärks och jag vågar vara den jag är, på riktigt. Och jag vet hur det känns när jag möter den känslan i ögonen hos mina klienter. En god självkänsla är verkligen det som gör skillnad för att vi ska trivas och må bra i oss själva!

Hur kan jag erbjuda allt detta gratis?

Den här utmaningen är sponsrad av mitt onlineprogram Vildkraft Deep. I slutet av september kommer det starta ny omgång av programmet och jag kommer bjuda in dig som är med i denna utmaning till Deep, men det finns ingen som helst förpliktelse eller förbindelse. I programmet investerar du bara om du vill fortsätta stärka relationen till dig själv tillsammans med mig och mina metoder.

Med värme och kärlek,
Anna Vildkraft

KLICKA HÄR för att anmäla dig!

Sanna, tidigare deltagare:

"Bästa har absolut varit meditationerna! De funkade nästan som hypnos. Absolut en av de bästa meditationer jag varit med om."

Sara, tidigare deltagare:

"Jag får en varm känsla när jag tänker på utmaningen, på allt fint och klokt som både du och de andra deltagarna delat. Det är ett sådant tillåtande forum och jag känner mig glad att jag kunnat dela personliga erfarenheter och tankar här. Dina föreläsningar och meditationer har varit inspirerande och fina stunder att få stanna upp mitt i arbetsdagen eller annan tid."

Elin, tidigare deltagare:

"Jag hade inte jätte höga förväntningar av denna utmaning men jag är glatt överraskad. Den har gett mig nya insikter och hjälp med att försöka tycka om mig själv."